Givarservicemedarbetare visstidsanställning

Stockholm
Ansök senast: 2024-08-04

Om Barncancerfonden

Barncancerfonden består av sex regionala föreningar och ett riksförbund. Tillsammans arbetar vi med att stödja drabbade, finansiera barncancerforskning, sprida kunskap om drabbades situation och bidra till en positiv utveckling inom alla områden som rör barncancer. Sedan 1982 haft vi haft en tydlig uppgift - att bekämpa barncancer med målet att varje drabbat barn ska överleva och leva ett gott liv. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden granskas av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.


Enheten Företagsinsamling och Givarservice söker en givarservicemedarbetare. Tjänsten är en visstidsanställning med start i augusti/september till slutet av december. 

Som givarservicemedarbetare ingår du i ett team på totalt tio medarbetare som arbetar i enheten Företagsinsamling och Givarservice.

Tillsammans med dina kollegor på Givarservice är du ansiktet utåt och kommer att ha den första kontakten med givare, företag eller drabbade som önskar komma i kontakt med Barncancerfonden.

På Givarservice kommer ingen dag att vara sig lik. Din roll är avgörande för att få verksamheten att fungera. Så du behövs!

Du arbetar med att ta emot gåvor, frågor och serviceärenden via telefon, samt vägleda givare och initiativtagare till insamlingar. Du arbetar även med givarkontakt via e-post, supportforum samt sociala medier. I arbetet ingår även enklare kontorsadministration.

Dina arbetsuppgifter

 • Gåvoförmedling via telefon.
 • Digital kundtjänst via e-post, supportforum och direktmeddelanden via sociala medier.
 • Administrativa uppgifter såsom minnesbladshantering, hantering av givarregister samt fakturering.
 • Stötta upp och vara behjälplig till dina kollegor på andra avdelningar som arbetar på distans.

Din profil

Som person är du lösningsorienterad och trygg i dig själv. Du trivs med att arbeta i en öppen arbetsmiljö och har en hög känsla för service. Över telefon förmedlar du empati och lyssnar på Barncancerfondens givare. För att trivas i rollen behöver du också vara flexibel och kunna rycka in där det behövs, samt vilja arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

 • Gymnasial utbildning 
 • Erfarenhet från kundservice, administration, försäljning eller liknande roller där kundkontakten varit viktig. 
 • Erfarenhet av kundservice i digitala kanaler är meriterande
 • Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska i både tal och skrift. 
 • En person som sätter ”laget” före ”jaget”

 

Som person söker vi dig som trivs med att vara spindeln i nätet. Givetvis är du nyfiken och trivs med att arbeta i ett högt tempo och som ser möjligheter i varje utmaning.

Vi förutsätter att du står bakom våra värdeord – Hopp, Mod och Ansvar.


Vi erbjuder

Barncancerfonden är en arbetsplats med cirka 90 engagerade medarbetare som varje dag strävar efter att göra skillnad. Som medarbetare inom enheten Företagsinsamling och Givarservice har du möjlighet att göra skillnad för barn med cancer och deras familjer genom att bidra till insamlingsarbetet. Vi erbjuder en kreativ och ambitiös miljö där du har chansen att påverka Barncancerfondens utveckling och framtid. Vi sitter i nya, centrala lokaler och har en attraktiv arbetsmiljö. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och vi har kollektivavtal via Fremia med bland annat tjänstepension och försäkringar.  

På Barncancerfonden ska vi göra allt som står i vår makt för att vår verksamhet ska vara trygg och säker för våra barn. En bakgrundskontroll när du söker jobb sker därför alltid i slutet av en rekrytering hos Barncancerfonden, som ett sista steg innan du får ett jobberbjudande. 

Vi erbjuder en arbetsplats präglad av engagemang, framtidstro och gemenskap. Tillsammans gör vi skillnad för drabbade barn och deras närstående, på kort och lång sikt.

På Barncancerfonden vill vi vara en arbetsplats präglad av en mångfald som speglar det samhälle vi är en del av.

Lönespann för denna tjänst: 26 000kr - 27 000kr.


Ansökan

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdag 4/8-2024. Om du vill ha mer information, kontakta enhetschef Sara Karlsson mobil 076-883 09 60 eller gruppledare Givarservice Marcus Hörnell 072-142 06 54.

 

Facklig representant – kontakt:

Elin Bernhard, elin.bernhard@barncancerfonden.se

Mobil: 070-092 09 21

Kontaktperson

Sara Karlsson

sara.karlsson@barncancerfonden.se

0768830960

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %